Hondenschool Haarlem

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
elementor_library
Filter by Categories

Service4Dogs
Hondenschool & Gedragscentrum voor honden

Yvonne Bonnet

Yvonne Bonnet – Houtvaartkwartier
Gedragstherapie voor honden.
Komt in Haarlem bij u thuis
Tel.: 06-29200771

Je hebt echt een lieve hond en zorgt er goed voor, maar soms weet je niet meer wat te doen.

Wil jij / willen jullie:

 • Zonder stress over straat lopen?
 • Rustig uit eten zonder zorgen over thuis?

Stuur voor training of cursus een email naar Yvonne Bonnet uit Haarlem

Laat mij je helpen om (weer)
te genieten van je hond

Je hebt echt een lieve hond en zorgt er goed voor, maar soms wordt je er wanhopig van. Wil je zonder stress over straat lopen zonder constant de omgeving te scannen? Eens rustig uit eten zonder op hete kolen te zitten over wat er thuis gebeurd? Vrienden uitnodigen zonder geblaf & gedoe?

Over Service4Dogs

Eigenaren Ruud Wessels & Yvonne Bonnet zijn honden-gedragstherapeut & -trainer. Zij geven er gedragstherapie, BAT (zie video) & Detectie-cursussen. De hondenschool is gevestigd in Ter Aar. 

Yvonne Bonnet van Service4Dogs geeft gedragstherapie voor honden in Haarlem en omgeving. De hondenschool is tevens een gedragscentrum. 

Trainingen & Cursussen

 • Indoor puppycursus.
 • Puber- & basiscursus.
 • Detectiecursus.
 • Privéles.
 • BAT (Behavior Adjustment Training) cursus.
 • Lezing over Behavior Adjustment Training.
Aanvullende informatie
 • Accreditatie SPPD/vergoeding door verzekeraars.
 • Aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Gedragstherapeuten voor honden.
 • Gecertificeerd BAT (Behavior Adjustment Training) instructeur.
 • Alsmede Gecertificeerd instructeur Detectie.

Biografie:

Ruud Wessels heeft verschillende functies in het GGZ veld bekleed. In 2008 is hij gestart met Service4Dogs dat groeide van uitlaatservice naar trainen van honden en adviseren en begeleiden van eigenaren van honden met (gedrags)problemen en het opleiden van detectiehonden en hun begeleiders.

Yvonne Bonnet wilde als kind dierenarts worden. Zij weet uit ervaring “hoeveel stress en energie het kost als je buiten loopt met een hond die uitvalt; als je hond niet alleen kan zijn en jij de deur niet uit kan”. Goed bedoelde adviezen van de buurman waar je niets mee kan zijn vindt Yvonne schadelijk voor de relatie tussen hond & baas. Als bedrijfskundig informaticus vertaalde Yvonne verschillende vormen van communicatie. Zij hield vol tot iedereen begreep waar het over ging. Dat doet zij ook bij begrip-vorming tussen baas & hond / hond & baas. (Bron: service4dogs.nl).

Reviews Behavior Adjustment Training

Review Oddvar na BAT training bij Service4Dogs

BAT-cursus

Review Oddvar: Yvonne, Ruud en Laura zijn lieve mensen met verstand van honden en hun taal. Tijdens de BAT lessen weten ze een veilige sfeer te creëren. Dit zorgt voor een goede leeromgeving waarin je optimaal kan oefenen.
Voordat we naar Service4dogs gingen hadden we cursussen en trainingen bij andere hondenscholen gevolgd (ook voor het uitval gedrag van onze hond naar mensen). Zou ik ooit opnieuw een keuze moeten maken waar ik met mijn hond ga trainen, dan is dit zeker weer bij Service4dogs! Er wordt namelijk echt gekeken naar wat je hond probeert te vertellen en hoe jij daar als baas mee om kan gaan. Erg jammer dat de lessen na 6 keer voorbij zijn.
Owjah, wat wij ook belangrijk vinden om te melden is dat de communicatie heel goed verloopt! Tijdens de BAT cursus wordt er dagelijks gereageerd op je vragen en ook later kan je contact met ze opnemen. Heel fijn!

Review Robin na BAT-lezing Service$Dogs

BAT-lezing

Review Robin: Na de BAT-lezing van Yvonne op 11 april 2015 direct aan de slag gegaan met onze hond. Na de eerste BAT-avondwandeling ging Robin direct rustig in zijn mandje liggen. Normaal gesproken was het ’s avonds na de laatste ronde nog lang ijsberen en piepen. En nu gewoon rust en stilte! En nog steeds! Sinds de lezing ben ik veel meer op de lichaamstaal van Robin gaan letten en kan op deze manier buiten vaak situaties voorkomen waar hij anders over zijn drempel zou gaan.Er is nog veel te leren maar ik heb het gevoel, dat Robin stukken rustiger en meer ontspannen is. Hartelijk dank voor deze lezing en het delen van jouw kennis! Top!

Yvonne Bonnet

Yvonne Bonnet – Houtvaartkwartier
Gedragstherapie voor honden.
Komt in Haarlem bij cliënt thuis
Tel.: 06-29200771

Contact-formulier